Acord Newsletter
Acord Newsletter

Serviciile oferite prin e-mail, de tip "newsletter", sunt gratuite. In cadrul acestor servicii, echipa Premium Signs trimite, prin e-mail, mesaje importante cu privire la ofertele speciale ale companiei, stiri despre noile servicii si facilitati Premium Signs, precum si noutati din oferta.

Acest serviciu are scopul de a informa vizitatorii paginii web http://www.premiumsigns.ro si de a obtine statistici asupra numarului de vizitatori interesati de oferta Premium Signs.
Prin aceast serviciu nu se trimit mesaje comerciale ale altor compani.
Acest servciu nu va fi folosit abuziv de catre Premium Signs. Numarul maxim de mesaje pe care le puteti primi pe parcursul a 30 zile este de 2 (doua) mesaje.

Formatul mesajelor trimise prin e-mail este "html".
Va asuguram confidentialitatea adresei dvs de e-mail si garantam ca aceasta nu va fi facuta publica sau comunicata tertelor persoane fizice sau juridice.

Pentru dezabonare de la serviciul de newsletter Premium Signs, va rugam, sa trimiteti un e-mail la adresa office@premiumsigns.ro, cu subiectul Dezabonare Newsletter Premium Signs si incluzand in textul mesajului adresa de e-mail pe care doriti sa o stergem din baza noastra de date.

Va multumim pentru vizitarea acestei pagini
Echipa Premium Signs

Imprima Imprima pagina

English